Vår vision på Zeri Electric AB

Du som är mån om att skapa ett hem eller kontor där miljön sätts i fokus har kommit till rätt firma. Vi på Zeri Electric AB arbetar alltid med miljön och klimatet i åtanke när vi utför vårt arbete. Våra installatörer och hantverkare är skickliga och värnar om miljön. På det viset kan vi garantera att alla arbetsmetoder och material vi använder är miljövänliga.

Spara pengar med rätt elinstallation

Det är viktigt ur ett miljöperspektiv att ha korrekta elinstallationer i hemmet, på kontoret och i butikslokaler. Korrekta installationer bidrar nämligen bland annat till att minska elförbrukningen vilket har en positiv inverkan på miljön och klimatet. Dessutom sänks dina elkostnader ju mindre förbrukning du har. Vänd dig därför till oss på Zeri Electric AB!

Några av våra projekt

Personal med rätt utbildning

Låt våra auktoriserade elektriker, tekniker och installatörer på Zeri Electric AB utföra dina elinstallationer. Våra elektriker på Zeri Electric AB kan garantera att du får korrekt utförda installationer. Du är därför varmt välkommen att kontakta oss redan idag om du behöver hjälp med detta. Vi ser fram emot att få ha dig som kund!