Professionell service

Vi på Zeri Electric AB är experter på det vi gör. För oss är säkerheten det allra viktigaste, och därför utförs allt arbete av auktoriserad personal med rätt utbildning. Läs mer nedan om några av de tjänster vi erbjuder.

img

El- eller teleinstallation

Vi på Zeri Electric AB utför alla typer av el-, data-, och teleinstallationer i privata bostäder, på kontor och i butikslokaler. Om du behöver hjälp med installationer, reparationer eller annan typ av service är du välkommen att ta kontakt med oss.

img

Totalentreprenad

Har du byggt ett helt nytt hus, totalrenoverat lägenheten, eller vill dra fram el till sommarstugan? Oavsett vad du behöver hjälp med kan vi på Zeri Electric AB hjälpa dig att göra korrekta elinstallationer som skapar ett säkert och bekvämt hem för dig och din familj.

img

Elektriker

Om du har en eller flera kontakter som behöver bytas ut, en taklampa som ska installeras eller något annat som har med el, tele eller data att göra kan våra elektriker hjälpa dig med det.

img

Kommunikation

Idag sköts alltmer kommunikation digitalt. Bland annat handlar det om internet, men även telekommunikationen ökar. Om du behöver hjälp med att installera olika typer av trådlösa nätverk har du kommit till rätt firma. Vi hjälper även företag och butiker med kommunikationslösningar och installationer.